POKRENI SVOJU KREATIVNOST Iskoristi zadnji dan prijave i volontiraj i ti na Špancirfestu

Špancirfest jedna je od najpoznatijih manifestacija kontinentalne Hrvatske. Svake godine deset dana rezervirano je za festival uličnih šetača, uz bogatu gastronomsku ponudu i pregršt zabavnih sadržaja.

Foto: Špancirfest
Foto: Špancirfest

Budi i ti dio organizacijskog tima, doživi Špancirfest na jedinstven način.

Ako posjeduješ dobre organizacijske vještine, komunikativan si, imaš snažnu osobnost i želiš biti dio nečeg pozitivnog i zabavnog, prijavi se i volontiraj na ovogodišnjem Špancirfestu koji traje od 18. do 27. srpnja.

Organizatori traže volontere na poslovima pratitelja ( prijem i briga oko izvođača), informatora (rad u informativnom centru, pružanje informacija o festivalu i samom gradu Varaždinu), asistenta za odnose s javnošću (tipični poslovi vezani uz medijsko praćenje događanja na festivalu te poslovi akreditacije novinara), suradnika za izdavanje akreditacija te pomoćnika u realizaciji uličnih programa.

Uvjeti za volontiranje su sljedeći: morate biti punoljetni, imati iskustva na istim ili sličnim poslovima, morate znati barem jedan strani jezik, morate biti računalno pismeni te za kraj, morate biti uvijek nasmijani i kad sve krene u krivom smjeru.

Uz nezaboravno iskustvo, dobit ćete majicu festivala, festivalsku akreditaciju za ulaz na sve sadržaje, smještaj ako niste iz Varaždina i bliže okolice, te obrok i piće u smjeni.

Sa svakim odabranim volonterom Turistička zajednica grada Varaždina sklopit će, sukladno zakonskim propisima, ugovor o volontiranju. Za sve eventualne upite i dodatne informacije, javite se na e-mail volonteri@spancirfest.com.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici Špancirfesta.

Ne propustite: