Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Pokrenuta istraga protiv mladića zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom

Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnji okrivljenik 13. kolovoza ove godine oko ponoći u mjestu Kunovec Breg nedaleko od Koprivnice upravljao osobnim automobilom u stanju bitno smanjenih sposobnosti za upravljanje vozilom

Preporučujemo

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 6. listopada donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 22-godišnjaka iz Koprivnice zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

“Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnji okrivljenik 13. kolovoza ove godine oko ponoći u mjestu Kunovec Breg nedaleko od Koprivnice upravljao osobnim automobilom u stanju bitno smanjenih sposobnosti za upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola od najmanje 1,4 promila alkohola u organizmu.

Osnovano se sumnja da zbog toga nije bio u stanju držati vozilo na desnoj prometnoj traci, već je u blagom desnom zavoju prešao na lijevu stranu kolnika kojom je tada, iz suprotnog smjera, naišao osobni automobil kojim je upravljala 25-godišnja hrvatska državljanka. Došlo je do sudara vozila pri čemu je 25-godišnjakinja zadobila više teških ozljeda od kojih je preminula”, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo.

- Advertisement -

Najnovije objave