Nedjelja, 25. rujna 2022.

Pokrenuta istraga protiv vozača nakon teške prometne nesreće u kojoj su putniku slomljeni kralješci

Vozio je suviše velikom brzinom kojom nije mogao savladati desni zavoj pa je vozilom zahvatio rubni kamen biciklističke staze, a potom je vozilo sletjelo s ceste u lijevu stranu te udarilo u dvorišnu ogradu i prevrnulo se na bok

Preporučujemo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 10. kolovoza donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1998.) zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, izvijestile su Međimurske novine.

”Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 24-godišnjak 22. svibnja 2022. u mjestu Mačkovec, upravljao osobnim automobilom marke BMW pod utjecajem alkohola (više od 1,50 promila u organizmu) zbog čega je vozio suviše velikom brzinom kojom nije mogao savladati desni zavoj pa je vozilom zahvatio rubni kamen biciklističke staze, a potom je vozilo sletjelo s ceste u lijevu stranu te udarilo u dvorišnu ogradu i prevrnulo se na bok. U nesreći je 26-godišnji suputnik u vozilu zadobio osobito teške ozljede (prijelom četiri vratna kralješka)”, priopćili su iz DORH-a.

- Advertisement -

Najnovije objave