Polet i Varteks u očekuju lagane domaće pobjede

Novi susreti u Međužupanijskoj ligi Čakovec – Varaždin na rasporedu su u subotu i nedjelju, a borba za prvo mjesto i dalje je neizvjesna.

Navijači NK Poleta // Foto: NK Polet Sv. Martin na Muri Facebook
Navijači NK Poleta // Foto: NK Polet Sv. Martin na Muri Facebook

13. prvenstveno kolo otvara se u subotu na travnjacima u Svetom Martinu na Muri, gdje Polet dočekuje Plitvicu Gojanec, i u Ludbregu, na dvoboju domaće Podravine i Slobode Slakovec. Drugoplasirani Polet će eventualnom pobjedom imati priliku zasjesti na vrh tablice, jer Varteks svoju utakmicu igra tek u nedjelju.

Između prve i druge momčadi prvenstva razlika je u samo dva boda, pa ih svaka netrepeljivost može koštati željene pozicije na kraju sezone. Varteks koji predvodi tablicu s 28 bodova zato će sigurno tražiti pobjedu protiv ekipe Mladosti Kometa iz Preloga.

Zanimljivo, najefikasnija momčad dosadašnjeg dijela prvenstva je Nedelišće s 28 golova, a nalazi se tek na četvrtom mjestu. Oni u nedjelju gostuju u Novom Marofu.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA ČK-VŽ, 13. KOLO:

12. studenoga, 13.30: Polet SMnM – Plitvica G, Podravina – Sloboda S.

13. studenoga, 13.30: Novi Marof – Nedelišće, Jalžabet – Sloga Č, Zadrugar – Rudar, Pušćine – Međimurec, Varteks – Mladost Komet, Nedeljanec – Zelengaj.

Ne propustite: