Četvrtak, 29. rujna 2022.

Policajac u službenom automobilu na zebri udario pješaka

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja ušao je u raskrižje na znak zelenog svjetla i skretao u lijevo, a da prethodno nije propustio 32-godišnjeg pješaka koji se kretao pješačkim prijelazom

Preporučujemo

U srijedu, 5. siječnja, oko 18.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Naime, službenim policijskim vozilom upravljao je policajac Policijske uprave varaždinske Zagrebačkom ulicom u smjeru Gospodarske ulice te je dolaskom do semaforiziranog raskrižja s ulicom Frana Supila ušao je u raskrižje na znak zelenog svjetla i skretao u lijevo u Supilovu ulicu, a da prethodno nije propustio 32-godišnjeg pješaka koji se kretao pješačkim prijelazom također na znak zelenog svjetla na semaforu, stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Tom prilikom je došlo do udara vozila u tijelo pješaka koji je pao na kolnik i zadobio ozljede. Ozlijeđeni pješak je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć nakon čega je pušten kući.

Kako je izvijestila PU varaždinska, ozljede koje ne bi bile teže naravi mu za sada nisu okvalificirane.

- Advertisement -

Najnovije objave