Srijeda, 7. prosinca 2022.

Policajci mladiću oduzeli Porsche jer mu je oduzeta vozačka dozvola, a on je opet vozio

Nakon saslušanja sudac je prihvatio prijedlog policije i odredio 28-godišnjaku zadržavanje u trajanju do šest dana, nakon čega je prebačen u zatvor u Varaždinu

Preporučujemo

U petak oko 14.35 sati u Čakovcu, u Preloškoj ulici, prilikom nadzora cestovnog prometa policajci su zaustavili osobni automobil marke Porsche čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak.

Provjerom putem evidencije vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je da je upravljao za vrijeme kada mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola zbog sakupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova u razdoblju od dvije godine.

Zbog počinjenog prekršaja, recidivist je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Ujedno, temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama od 28-godišnjaka je privremeno oduzet osobni automobil i vučnom službom prevezen je u dvorište Policijske uprave međimurske.

Nakon utvrđenih činjenica, uz optužni prijedlog u kojem je predloženo zadržavanje, doveden je na prekršajni odjel Općinskog suda u Čakovcu.

Nakon saslušanja sudac je prihvatio prijedlog policije i odredio 28-godišnjaku zadržavanje u trajanju do šest dana, nakon čega je prebačen u zatvor u Varaždinu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti