Nedjelja, 2. travnja 2023.

Policajci prekinuli proizvodnju: dvojac ‘ostao’ bez plantaže marihuane

Uzgojili su ukupno 43 stabljike marihuane od kojih je njih 40 bilo visine između 140 i 270 centimetara, dok su tri manje stabljike zasađene u plastičnim kantama

Preporučujemo

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 38 i 37-godišnjakom zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Terete se da su u cilju uzgoja i daljnje preprodaje, točno neutvrđenog dana tijekom ove godine na području Zaprešića, zasadili 43 sjemenke biljke indijske konoplje.

Nakon što su zasadili sjemenke, zaštitili su ih tako što su stabljike ograđivali metalnom pletenom žicom visine oko jedan metar. Biljke su nakon sadnje zalijevali i prihranjivali pripravcima za poboljšanje uzgoja i zaštitu bilja koristeći tehničke uređaje za mjerenje vlažnosti, kao i razne poljoprivredne alate.

Tako su do 4. listopada, terete se, uzgojili ukupno 43 stabljike marihuane od kojih je njih 40 bilo visine između 140 i 270 centimetara, dok su tri manje stabljike zasađene u plastičnim kantama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policajci su oduzeli novac koji je posjedovao 38-godišnjak kod kojeg je pronađena i jedna plastična kutija u kojoj se nalazila marihuana ukupne težine oko 4,32 grama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su ovaj dvojac predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti