Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Policajci uhitili provalnika u kiosk: skrivao im se u raslinju

Provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja da je počinio kazneno djelo te je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu

- Oglas -

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim državljaninom Srbije zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Tereti se da je 24. rujna oko 1.40 sati pješice došao na Remetinečku cestu u Zagrebu te s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi prišao zaključanom kiosku.

Potom je uporabom tjelesne snage provalio u kiosk i ušao u njegov prostor te s prodajnih polica uzeo više kutija cigareta.

- Oglas -

S namjerom krađe, cigarete je zatim stavio u džepove svoje odjeće te u četiri plastične vrećice da bi potom iz nezaključane blagajne ukrao novac.

Međutim, u naumu je samo djelomično uspio. Naime, pri bijegu iz kioska vrećice s cigaretama ostavio je u prostoru, dok je cigarete koje je sakrio unutar svoje odjeće odbacivao s ciljem da ga se ne poveže s događajem.

Ubrzo potom u blizini mjesta događaja skrivenog u raslinju pronašli su ga policajci te je uhićen.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja da je počinio kazneno djelo te je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi oko 3000 kuna.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti