Petak, 2. lipnja 2023.

Policajci zaustavili dvoje iznimno pijanih vozača, muškarac napuhao 2,54, a djevojka 1,56 promila

Tijekom pojačanog nadzora prometa najveće zabilježene koncentracije alkohola su kod 32-godišnjeg vozača i 25-godišnje vozačice

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke provedena je preventivno represivna akcija pojačanog nadzora vozila i vozača na suzbijanju činjenja najtežih prometnih prekršaji.

U vrijeme provođenja akcije najveće zabilježene koncentracije alkohola su kod 32-godišnjeg vozača i 25-godišnje vozačice.

Naime, u subotu, 15. siječnja, oko 00.55 sati 32-godišnjak je upravljao osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka, a kretao se Puškarićevom ulicom u smjeru istoka.

Obavljenim nadzorom, vozaču je očitana koncentracija alkohola od 2,54 promila te je vozač isključen iz prometa.

Kako je priopćila zagrebačka policija, oduzeta mu je vozačka dozvola na rok od 12 sati te je zbog bolesti zadržan na bolničkom liječenju.

Nadalje, u nedjelju je oko 1.50 sati 25-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se Jadranskom avenijom u smjeru istoka.

Nadzorom vozila i vozača kod naselja Blato alkotestiranjem joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,56 promila.

Vozačica je isključena iz prometa te joj je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati, stoji u izvješću Policijske uprave zagrebačke.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti