Srijeda, 20. listopada 2021.

Policija izvijestila javnost o mrtvom tijelu pronađenom u rijeci Dravi

I dalje se čekaju rezultati obdukcije koja će pokazati o kome je točno riječ. Za sada se samo nagađa da se radi o 30-godišnjem Marku Kovačiću iz Štrigove. On je u petak kasno navečer svojevrsnim oproštajnim pismom najavio najteži osobni čin i to objavio na društvenoj mreži

Preporučujemo

U četvrtak oko 11.15 sati u glavnom toku rijeke Drave kod Hrženice ribolovci su pronašli leš nepoznate muške osobe. Tijelo nesretnog muškarca izvukli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, nakon čega je obavljen očevid.

Tijelo je po završetku očevida prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin radi obavljanja identifikacije i obdukcije, izvijestila je u današnjem priopćenju varaždinska policija.

I dalje se čekaju rezultati obdukcije koja će pokazati o kome je točno riječ. Za sada se samo nagađa da se radi o 30-godišnjem Marku Kovačiću iz Štrigove. On je u petak kasno navečer svojevrsnim oproštajnim pismom najavio najteži osobni čin i to objavio na društvenoj mreži. U subotu mu je na području kraj Drave pronađen napušten osobni automobil, pišu Međimurske novine.

Marko se plavim Golfom II udaljio iz Pribislavca, Industrijske 44, gdje mu je bilo prijavljeno boravište, u petak ili subotu. Auto je pronađen napušten, u subotu, kod dravskog mosta koji vodi prema Hrženici i Podravini kraj Otoka.

Neslužbeno se doznaje kako je u automobilu pronađen mladićev mobitel.

Najnovije objave