Utorak, 6. lipnja 2023.

Policija objavila detalje stravične nesreće: u naletu putničkog vlaka poginula 44-godišnja žena

Automobil nije zaustavila ispred željezničkog prijelaza koji je označen prometnim znakovima te se nije uvjerila da li prugom nailazi vlak, već je nastavila kretanje vozilom preko pruge

Poznati su detalji stravične prometne nesreće koja se u subotu navečer dogodila u Zagorju.

Naime, oko 19 sati u Pustodolu došlo je do naleta putničkog vlaka na osobni automobil kojom prilikom je vozačica smrtno stradala.

Do prometne nesreće došlo je kada 44-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim automobilom nerazvrstanom cestom, dolaskom do prijelaza preko željezničke pruge automobil nije zaustavila ispred prijelaza koji je označen prometnim znakovima te se nije uvjerila da li prugom nailazi vlak, već je nastavila kretanje vozilom preko pruge.

Tom prilikom naišao je putnički vlak koji je prometovao na relaciji Gornja Stubica – Zabok te je došlo do udara prednjeg dijela lokomotive u prednji dio desne bočne strane automobila koji je uslijed udara odbačen u potok.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradala 44-godišnja vozačica osobnog automobila, a mrtvo tijelo prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb.

Od 19 do 23.10 sati bila je zatvorena dionica nerazvrstane ceste preko željezničke pruge.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti