Subota, 26. studenoga 2022.

Policija objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je poginuo 73-godišnjak

73-godišnjak je iz neutvrđenog razloga prešao je na kolnički trak za kretanje vozila u suprotnom smjeru te naletio na osobne automobile

Preporučujemo

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u subotu oko 19.15 sati na cesti D1 (Staroj Zagorskoj) u visini mjesta Donja Bistra.

“Vozač (73) je upravljao osobnim automobilom krapinskih registarskih oznaka marke Volkswagenu smjeru sjevera. Dolaskom do 13 kilometra + 803 metara iz neutvrđenog razloga prešao je na kolnički trak za kretanje vozila u suprotnom smjeru, nakon čega je naletio na osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka marke Peugeot kojim je upravljao 53-godišnjak te u zanošenju i na osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka marke Hyundai kojim je upravljao 39-godišnjak”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 73-godišnjak, dok su 53-godišnji i 39-godišnji vozač, kao i 29-godišnja i 50-godišnja putnice iz automobila marke Peugeot zadobili lake tjelesne ozljede.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti