Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Policija objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala 56-godišnjakinja

56-godišnjakinju je u odvodnom kanalu kraj otvorenih suvozačevih vrata pronašao 66-godišnjak koji ju je odmah izvukao iz vode te ju pokušao reanimirati

Preporučujemo

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u srijedu nešto poslije 22 sata u Železnoj Gori kod raskrižja županijske ceste broj 2004 i Sportske ulice naselja Toplice Sveti Martin.

Naime, 56-godišnja vozačica Honde Jazz, čakovečkih registarskih oznaka, upravljala je kolnikom županijske ceste te je dolaskom do raskrižja s kolnikom Sportske ulice sišla automobilom izvan kolnika na travnatu površinu, a u nastavku kretanja prednjim dijelom automobila ušla u odvodni kanal.

“Nešto kasnije, vozačicu je u odvodnom kanalu kraj otvorenih suvozačevih vrata pronašao 66-godišnjak koji ju je odmah izvukao iz vode te ju pokušao reanimirati. Nakon dolaska na mjesto događa daljnje pružanje pomoći preuzeli su djelatnici hitne medicinske pomoći te je nešto kasnije, nažalost dežurni liječnik konstatirao smrt 56-godišnjakinje”, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

O događaju je izviještena zamjenica općinske državne odvjetnice koja je naložila obavljanje obdukcije te je tijelo preminule 56-godišnjakinje prevezeno na odjel patologije čakovečke bolnice.

Automobil 56-godišnjakinje je vučnom službom prevezen u dvorište sjedišta Policijske uprave međimurske radi obavljanja izvanrednog tehničkog pregleda.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti