POLICIJA OTKRILA DETALJE MASAKRA Ubojica je bio taksist (36), preživjela beba njegovo je dijete

Policijska potraga za krvnikom trajala je cijelu noć na području Zagreba i šire. Pronašli su ga rano ujutro u Brezovici. Počinio je samoubojstvo kada su ga policajci krenuli uhititi.

Ilustracija // Foto: PU KC-KŽ

U četvrtak navečer na zagrebačkoj Kajzerici pomahnitali muškarac ubio je šestero ljudi, dvojicu muškaraca, tri žene i 10-godišnje dijete.

Njihova beživotna tijela policajci su pronašli u obiteljskoj kući u Cimermanovoj ulici, kao i bebu od sedam mjeseci koja je jedina neozlijeđena.

Policijska potraga za krvnikom trajala je cijelu noć na području Zagreba i šire. Pronašli su ga rano ujutro u Brezovici. Počinio je samoubojstvo kada su ga policajci krenuli uhititi.

Život si je oduzeo izvan vozila, a riječ je o taksiju. On je, naime, bio taksist.

Načelnik zagrebačke Policijske uprave Marko Rašić na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare potvrdio je da je ubojica 36-godišnjak rođen u Vukovaru.

– Zajedničko dijete ubojice i jedne od žrtava je pronađeno neozlijeđeno, prebačeno u zdravstvenu ustanovu gdje je pregledano i smješteno dalje u odgovarajuću ustanovu. Radi se o obitelji i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju moramo utvrditi kako se zatekla u kući – rekao je on.

U ovoj obitelji nisu imali evidentiran slučaj obiteljskog nasilja od strane počinitelja prema žrtvama. Prije tri godine jedino je prekršajno kažnjen na Trešnjevci. Bilo je riječ o remećenju javnog reda i mira.

Jutarnji list doznao je prvi da je riječ o Igoru Nađu. Doznali su i imena četiri žrtve, a to su Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić.

Ubijene Maja i Josipa su sestre, a 10-godišnjak je najvjerojatnije Majin sin.

– Na mjestu počinjenja samoubojstva pronašli smo vatreno oružje s kojim je samoubojstvo izvršeno. Oružje je posjedovao ilegalno. Počinitelj je od 2017. godine imao prebivalište kao i žrtve – rekao je Rašić.

Ne propustite:

1 komentar