Petak, 27. svibnja 2022.

Policija pronašla 81-godišnjaka koji je tukao dječaka s posebnom potrebama

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 81-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela tjelesne ozljede.

Naime, 81-godišnjak je 6. listopada oko 11.35 sati u Ulici Dubrava tijekom vožnje u tramvaju tjelesno napao maloljetnika nakon čega je pobjegao.

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Kako piše 24sata, 81-godišnjak je udario šakom u glavu dječaka s posebnim potrebama te mu slomio nos kojeg su liječnici namještali u KBC-u Zagreb.

Policija ga je prvo tražila zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, no sad je, najvjerojatnije zbog liječničkih nalaza, otkriveno da su ozljede blaže.

No i to kazneno djelo, može mu donijeti od jedne do tri godine zatvora s obzirom na to da se radi o napadu na maloljetnika s posebnim potrebama.

Prema priči dječaka, 81-godišnjak ga je napao zbog mjesta za sjedenje, piše 24sata.

- Advertisement -

Najnovije objave