Subota, 21. svibnja 2022.

Policija uhitila trojac koji je u subotu opljačkao kuću u Koprivnici i tri kuće u Varaždinskoj županiji

Osumnjičeni su u večernjim satima 13. studenoga zatečeni u prometu na području Koprivničko-križevačke županije s osobnim automobilom te provalničkim alatom i ukradenim predmetima

Preporučujemo

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 44-godišnjakom s područja Osječko-baranjske županije te dvojicom osumnjičenika starosti 24 i 35 godina s područja Vukovarsko-srijemske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Naime, sumnja se da su osumnjičenici u subotu, 13. studenoga, u popodnevnim satima provalili u obiteljsku kuću u Koprivnici u Ulici Nikole Sertića te ukrali zlatni nakit i novac, oštetivši vlasnike za oko 7300 kuna.

Također, sumnja se da su osumnjičenici istoga dana provalili u tri obiteljske kuće na području Varaždinske županije.

Kako je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka, osumnjičeni su u večernjim satima 13. studenoga zatečeni u prometu na području Koprivničko-križevačke županije s osobnim automobilom te provalničkim alatom i ukradenim predmetima.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

- Advertisement -

Najnovije objave