PONOVNI SUSRET Podravkašice će u subotu odmjeriti snage s FTC-Rail Cargo Hungaria

Utakmica je na rasporedu ove subote, 2. studenog, a igrat će se u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

Foto: RK Podravka Vegeta

Uoči utakmice 4. kola DELO EHF Lige prvakinja održana je konferencija za medije. Podravka Vegeta u Koprivnici dočekuje ekipu FTC-Rail Cargo Hungaria, od koje je prije gotovo dva tjedna upisala poraz.

Utakmica je na rasporedu ove subote, 2. studenog, a igrat će se u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Utakmicu će suditi Mitrović Jelena i Anađelina Kažanegra iz Crne Gore, a delegatkinja je Anja Freser iz Slovenije.

Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević te igračice Korina Karlovčan i Magdalena Ećimović.

Trener Zlatko Saračević na konferenciji se osvrnuo na utakmicu koja slijedi.

“Ovo će biti odlučujuća utakmica. S pozitivnim rezultatom mi smo oni koji odlučuju o daljnjem plasmanu, a u slučaju poraza ovisimo o drugima. Stanje u ekipi nije najbolje. Uz Zadravec i Ianasi koje su ozlijeđene, ovaj tjedan ne mogu računati niti na Franušić i Jandrašić. Treniraju po posebnom programu te su upitne za utakmicu. Moramo raditi na tome da smanjimo oscilacije koje nam se pojavljuju od utakmice do utakmice, ali i u samim utakmicama”, rekao je trener Saračević.

Igračica Korina Karlovčan također je svjesna da u ovoj utakmici nema prostora za pogreške.

“Poznajemo FTC, ali moramo popraviti svoje greške iz Mađarske. Imamo tri dana da ih proučimo i pripremimo”, kratka je bila Korina.

Vratarka Magdalena Ećimović istaknula je nadu u dobro odigranu utakmicu.

“Igrali smo s njima. Znamo njihove dobre i loše strane, a u Erdu smo pokazale da znamo igrati s njima. Nadamo se da ćemo u subotu pokazati svoje pravo lice i odigrati odličnu utakmicu”, rekla je Magdalena.

S obzirom na to da se očekuje se i dolazak navijača iz Mađarske, iz RK Podravka Vegete apeliraju na navijače za razumijevanje prilikom ulaska zbog eventualnih gužvi i sigurnosnih provjera.

Svi oni koji ne mogu doći u koprivničku dvoranu, a žele bodriti Podravkašice, mogu pratiti izravan prijenos utakmice na HRT2 s početkom u 18.10 sati.

Zbog velikog interesa za subotnju utakmicu, RK Podravka Vegeta za svoje je igrače osigurao dodatni broj karata. Karte se mogu podići danas, u četvrtak, u prostorijama RK Podravka Vegete od 11 do 13 sati, a broj takvih karata je ograničen.

Foto: RK Podravka Vegeta

Ne propustite: