PONOVNO RADI Kino Gaj kreće s novim filmskim projekcijama

Nakon što je dva mjeseca bilo zatvoreno, kino Gaj od danas počinje s radom. Prvi film koji je na rasporedu u ovom varaždinskom kinu je ''T2 Trainspotting''.

Ilustracija // Foto: Pixabay

Kino Gaj, nakon što je dva mjeseca bilo zatvoreno, od danas, četvrtak, počinje s radom. Prvi film koji je na rasporedu u ovom varaždinskom kinu je ”T2 Trainspotting”. Kino Gaj ima i novu internetsku stranicu na kojoj nude sve informacije vezane uz projekcije filmova – aktualne i one koje su u planu za nadolazeći period.

Veliko zanimanje škola iz Varaždinske županije, koje su posjetile ili će tek posjetiti Kino Gaj, pogodovalo je kinu i pomoglo njegovom ponovnom otvorenju za javnost. Gotovo 1000 učenika iz Varaždinske županije pogledat će film ”Uzbuna na Zelenom vrhu” i za to su odabrali baš kino Gaj.

Zainteresirani za projekcije u kinu Gaj ulaznice će od 1. ožujka moći kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Trgu kralja Tomislava. Također, tijekom ožujka će biti moguće godišnje iskaznice kina Galerija zamijeniti za one kina Gaj. Nakon isteka valjanosti, godišnje iskaznice produžit će se za dva mjeseca, koliko je kino bilo zatvoreno.

Ne propustite: