PORAZ UZ MINIMALNU RAZLIKU Podravkine rukometašice izgubile od ekipe Budućnost

Iako su se do kraja utakmice trudile, krajnji rezultat ipak nije išao u njihovu korist, pa utakmica završava s dva pogotka razlike, 33:31.

Foto: RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravka Vegete trenutno borave u Grudama, u sklopu 2. Festivala ženskog rukometa. Prvu pobjedu odnijele su u utakmici s Grudama, no u utakmici koju su odigrale s Budućnosti ostale su poražene uz dva gola razlike.

U prvom poluvremenu rezultat je otišao u korist rukometašica Budućnosti, pod trenerskom palicom Dragana Adžića 18:13. Podravkašice su u drugom poluvremenu krenule u borbu za prevlast i smanjile prednost Crnogorki – nizom od tri pogotka dolaze na rezultat 20:17.

Iako su se do kraja utakmice trudile, krajnji rezultat ipak nije išao u njihovu korist, pa utakmica završava s dva pogotka razlike, 33:31.

Rukometašica Podravka Vegete Dejana Milosavljević najviše se istaknula s devet, a slijede ju Tsakalou i Debelić s po šest pogodaka, dok je kod Budućnosti baš kao i prošle godine najbolja bila Đurđina Jauković s deset pogodaka.

“Ove pripremne utakmice su nam dosta značile, a za današnju mogu reći da je bila čvrsta i jaka utakmica u koju smo u prvo poluvrijeme ušli nešto lošije pa su nam napravile seriju od šest-nula. Kasnije smo se vratili u normalu i nastavili našim tempom”, izjavio je trener Podravkašica, Zlatko Saračević, kojem će sve pripremne utakmice biti smjernice u daljnjim pripremama ekipe za sportske izazove koji dolaze za malo više od mjesec dana.

ŽRK Budućnost 33 (18)

RK Podravka Vegeta 31 (13)

Grude–Bili Brig. Suci: Bošnjak Ivo i Marić Josip

ŽRK Budućnost: Rajčić 1, Babović, Sando, Jauković 10, Pletikosić 3, Vujović 1, Džaferović, Lazović 4, Knežević, Godeč, Premović, Brnović 3, Bulatović 4, Ramusović 1, Mehemedović 6, Kadović, Vukčević

Trener: Dragan Adžić

Podravka Vegeta: Risović, Ećimović; Zadravec, Turk 2, Karlovčan 1, Popović, Jandrašić, Milošević 1, Džono, Milosavljević 9, Mugoša 2, Stanko 4, Gjeorgjievska , Ianasi , Tsakalou 6, Debelić 6.

Trener: Zlatko Saračević

SEDMERCI:Budućnost 5 (3), Podravka Vegeta 3 (2)

ISKLJUČENJA: Budućnost 12 minuta (Pletikosić, Lazović, Brnović, Ramusović 2+2+2), Podravka Vegeta 10 minuta (Milošević, Džono, Milosavljević 2+2, Tsakalou)

Ne propustite: