POSLASTICA U PIXELU Ne propustite koncert iznimno talentirane mlade glazbenice Billie Joan

U njenim pjesmama, otpjevanim na savršenom engleskom jeziku, jasno se osjeća prizvuk protesta negdje u pozadini, što i ne čudi jer BILLIE navodi Dylana kao najveći glazbeni utjecaj.

Billie Joan // Foto: facebook

Ovog četvrtka u koprivnički KKC Pixel dolazi iznimno talentirana mlada glazbenica BILLIE JOAN.

Koncert je besplatan, a početak je zakazan u 20 sati.

Ivana Pezo dolazi iz Splita, kantautorica koja je osnovala vlastiti bend još u ranim dvadesetima, nakon čijeg raspada, okušava sreću kao frontmenica u još nekoliko bendova te naposljetku krajem 2013. godine postaje solo umjetnica pod nazivom Billie Joan. U njenim pjesmama, otpjevanim na savršenom engleskom jeziku, jasno se osjeća prizvuk protesta negdje u pozadini, što i ne čudi jer BILLIE navodi Dylana kao najveći glazbeni utjecaj.

Njena odluka da ode u solo vode pokazala se jako pametnom. Upala je u gotovo svako demo natjecanje za koje se prijavila da bi nakon toga osigurala mjesto na lokalnim, ali i regionalnim festivalima kao što je Ferragosto Jam u Orahovici, Exposure festival u Velikoj Gorici, Jelen Demofest u Bosni i Hercegovini te Sound of Streets u Mariboru.

Gostovala je i na radiju Split te na HRT-u, u sklopu HRDemo Kluba, a njena izvedba pjesme „Don’t you mind“ prikazana je na televiziji u Dobro Jutro Hrvatska.

U KKC Pixel BILLIE JOAN dolazi predstaviti svoj album „Barren Land“.

Ne propustite: