Šef iz snova: Radnike nagradio s 1260 automobila i 400 stanova

Savjibhai Dholakia ima politiku da zaposlenike treba nagraditi ako pokažu dovoljno truda i dobro rade. Njegovo poduzeće Hare Krishna Exports bavi se izvozom dijamanata i ima 5500 zaposlenih.

Savji Dholakia // Foto: Facebook

Savjibhai Dholakia vodi uspješnu tvrtku za izvoz dijamanata u gradu Suratu. Kako bi svojim vjernim  zaposlenicima pokazao koliko ih cijeni i zahvalio im na predanosti u radu tijekom zadnjih pet godina, Dholakia je objavio da će na svoje zaposlenike potrošiti šest milijuna funti, oko 50 milijuna kuna.

Izdašnu sumu izdvojio je za 1260 automobila, 400 stanova i dijamantni nakit za zaposlenike u sklopu hinduističkog festivala Diwali. Dholakia je od prije poznat po velikodušnim darovima za svoje zaposlenike. U 2012. godini trojicu najboljih zaposlenika nagradio je skupocjenim automobilima dok je 2014. podijelio čak 491 automobil i 207 stanova.

Dholakia ima politiku da zaposlenike treba nagraditi ako pokažu dovoljno truda i dobro rade. Njegovo poduzeće Hare Krishna Exports bavi se izvozom dijamanata i ima 5500 zaposlenih. Vrijedne nagrade svaki put dobije netko drugi.

Ne propustite: