POSLOVNA ZONA DRAVSKA KOPRIVNICA Građevinske parcele prodane za 3,83 milijuna kuna

S obzirom na to da će kupac kupoprodajnu cijenu isplatiti u roku od 30 dana od dana potpisa ugovora, odobren mu je popust od 15 posto.

Mišel Jakšić i Kristijan Krezić // Foto: Grad Koprivnica

Kao što smo već izvijestili, na sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice, održanoj u utorak, donesena je odluka o prodaji zemljišta u poslovnoj zoni “Dravska” u Koprivnici.

Samo dan kasnije potpisan je i ugovor o kupoprodaji nekretnina između Grada Koprivnice i tvrtke KREZIĆ d.o.o. koje zastupa direktor Kristijan Krezić.

Tim ugovorom tvrtka KREZIĆ d.o.o., po provedenom javnom natječaju, kupuje građevinske parcele u poslovnoj zoni Dravska ukupne površine 37.822 m² za 3.834.089,30 kuna.

S obzirom na to da će kupac kupoprodajnu cijenu isplatiti u roku od 30 dana od dana potpisa ugovora, odobren mu je popust od 15 posto.

“Kupac na kupljenim nekretninama može obavljati samo djelatnosti za koje je registriran te je oslobođen plaćanja komunalnog doprinosa u visini i uvjetima propisanim posebnom odlukom Gradskog vijeća. Uz gradonačelnika Mišela Jakšića, potpisivanju su uz potpisnika ugovora, uime Grada Koprivnice prisustvovali pročelnik upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar i voditeljica odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol”, priopćili su iz gradske uprave.

Tvrtka Krezić iz Novigrada Podravskog osnovana je 30. rujna ove godine, a bavi se poslovnim savjetovanjem. Vlasnik je Kristijan Krezić.

Ne propustite: