Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Posvađao se s trojicom muškaraca u kafiću, uzeo pušku i zapucao

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 58-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog počinjenja kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, on je u utorak oko 16.30 sati na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, na parkiralištu koje je oko 20 metara udaljeno od terase ugostiteljskog objekta na kojoj se tada nalazilo više gostiju, nakon prethodne verbalne prepirke i naguravanja s tri muškarca u dobi od 59, 48 i 47 godina, otišao s parkirališta kroz terasu ugostiteljskog objekta do susjednog parkirališta.

Tamo je iz osobnog automobila marke Mercedes pulskih registarskih oznaka uzeo automatsku pušku s kojom se vratio na parkiralište ugostiteljskog objekta gdje su bila trojica muškaraca da bi tada ispalio jedan hitac u zrak s ciljem zastrašivanja i udaljio se.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 58-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti