Srijeda, 19. siječnja 2022.

Potraga za Markom Kovačićem: ronioci pretraživali Dravu i jezero kod Hrženice

"Vidljivost je bila 0,3 metra, a maksimalna dosegnuta dubina 8 metra. Uron je trajao 71 minutu bez pronalaska", izvijestio je karlovački HGSS

Preporučujemo

HGSS stanica Karlovac izvijestila je da su njihova dva ronioca tijekom utorka pretraživali rijeku Dravu, kao i jezero Dubrava kod Hrženice u sklopu potrage za nestalim Markom Kovačićem (30) iz Pribislavca, a rodom iz Štrigove, pišu Međimurske novine.

“Vidljivost je bila 0,3 metra, a maksimalna dosegnuta dubina 8 metra. Uron je trajao 71 minutu bez pronalaska”, izvijestio je karlovački HGSS.

Kovačićev je automobil (prema fotografijama s društvenih mreža riječ je o stiliziranom Golfu II) pronađen u subotu, 23. svibnja, kod dravskog mosta koji vodi prema Hrženici i Podravini kraj Otoka.

Policijska uprava međimurska u nedjelju ujutro objavila je prijavu nestanka iz koje proizlazi da se u subotu, 23. svibnja, s adrese prebivališta u Pribislavcu u nepoznatom smjeru udaljio Marko Kovačić, rođen 1990. godine. Srednje je tjelesne građe, visine 173 cm, crne kose i smeđih očiju.

Dan ranije, u petak, 22. svibnja, na Facebooku u 21.52 sati Marko je objavio svojevrsno oproštajno pismo. Poznanici i njegovi Facebook prijatelji uvjeravali su ga nakon toga da se ne predaje i ne napravi sebi nešto nažao, ali više nikakvih odgovora nije bilo.

Ronioci HGSS-a Karlovac
Ronioci HGSS-a // Foto: HGSS Karlovac
- Advertisement -

Najnovije objave