POVODOM PRAZNIKA RADA Župan Darko Koren stanovnicima Koprivničko-križevačke županije poslao čestitku

"Čestitam Vam 1. svibanj, Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika u nadi da ćemo zajedničkim naporima omogućiti da svaki stanovnik Koprivničko-križevačke županije dostojno živi od svog poštenog i predanog rada."

Darko Koren // Foto: Luka Krušec

Diljem svijeta slavi se Praznik rada. Tim povodom oglasili su se i iz Koprivničko-križevačke županije, uputivši čestitku svojim stanovnicima.

U potpisu su navedeni župan Darko Koren i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, a njihovu čestitku, koja stoji na službenim internetskim stranicama Županije donosimo u cijelosti.

“Poštovane građanke i građani,

Na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada, prisjećamo se povijesnih borbi za radnička prava i sve one žrtve koje su doprinijele stvaranju humanijih i pravednijih radnih odnosa.

Vrijeme u kojem živimo, nažalost, ne omogućava velikom broju građana ostvarivanje jednog od svojih temeljnih prava – prava na rad i zbog toga svi zajedno moramo uložiti još više snage i odlučnosti u otvaranje novih radnih mjesta i poticanje zapošljavanja jer jedino rad jamči dostojanstven život.

Čestitam Vam 1. svibanj, Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika u nadi da ćemo zajedničkim naporima omogućiti da svaki stanovnik Koprivničko-križevačke županije dostojno živi od svog poštenog i predanog rada.”

Ne propustite: