Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Poznati su detalji stravičnog sudara u kojem je poginuo vlasnik pogrebnog poduzeća

Oba vozača prevezena su u Opću bolnicu Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć, 61-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je 59-godišnjak uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici

Preporučujemo

Poznati su detalji stravične nesreće koja se u utorak dogodila u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Naime, oko 18.00 sati u Mihovljanu došlo je do sudara vozila nakon kojeg je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a jedna je osoba, nažalost, smrtno stradala.

“Prometna nesreća dogodila se kada se 59-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao u traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, dok je iz suprotnog smjera u isto vrijeme svojom pravilnom kolničkom trakom naišao 61-godišnji hrvatski državljanin s teretnim vozilom te je došlo do sudara dvaju vozila. Oba vozača prevezena su u Opću bolnicu Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć, 61-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je 59-godišnjak uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici. Utvrđeno je kako je vozač teretnog vozila upravljao vozilom s 0,93 promila alkohola u organizmu”, priopćili su iz krapinsko-zagorske policije.

Mrtvo tijelo smrtno stradalog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu.

Od 18 do 20.45 sati cesta u Mihovljanu bila je zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Kako doznaje Zagorje International, radi se o vlasniku pogrebnog poduzeća iz Novog Golubovca, Mirku Tušeku, koji je pogrebne usluge pružao u nekoliko zagorskih općina, s kojima je imao ugovore. Među njima je i općina Mače, gdje je, kaže načelnica Mladenka Mikulec, unazad šest godina vršio ukop pokojnika na njihova tri mjesna groblja.

– Dugogodišnja suradnja dokaz je koliko je gospodin Tušek ozbiljno i dostojanstveno vodio svoj posao. Uvijek na raspolaganju svima, mnoge je obitelji ispratio u njihovim najtežim trenucima. Obitelji pokojnog Mirka izražavam iskrenu sućut u ime svih djelatnika, vijećnika, mještana te svoje osobno ime – kazala je načelnica M. Mikulec.

Najnovije objave