[FOTO] PRAZNIK RADA I PAN FEST U KOPRIVNICI Prljavo kazalište glavne zvijezde proslave

U Podravinu navratimo svako malo i uvijek se super provedemo te se veselimo ponovnom susretu s Koprivnicom i odličnom publikom - istaknuo je Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta.

Prljavo Kazalište // Foto: Facebook Prljavo kazalište
Prljavo Kazalište // Foto: Facebook Prljavo kazalište

U pivnici Kraluš predstavljen je bogat program u povodu obilježavanja Praznika rada i tradicionalnog Pan Festa.

Službena proslava Praznika rada, koju zajednički organiziraju Grad Koprivnica, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac i Carlsberg Croatia, započinje u subotu, 27. travnja, od 10 sati Sajmom cvijeća i tradicijskih obrta te obilježavanjem Međunarodnog dana plesa.

– Nastavljamo jednu lijepu tradiciju koja traje u ovom gradu desetljećima, a to je da na jedan svečani način obilježavamo dan radnika, dan svih onih ljudi koji stvaraju i skrbe o ovom gradu, ali se prisjećamo i svih onih koji su desetljećima prije nas stvarali ovaj grad. Usporedno s time, obilježavamo i na neki način prvu obljetnicu promjena i iskoraka koje smo napravili u životu gradske uprave, ali i u životu svih ostalih gospodarskih subjekata koji djeluju u našem gradu – istaknuo je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Mladen Bodalec i Mišel Jakšić // Foto: Zvonimir Markač

Predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec detaljnije je prezentirala ovogodišnji program manifestacije.

– Tradicionalnom budnicom Puhačkog orkestra Grada Koprivnice u jutarnjim satima 1. svibnja počinju najiščekivaniji događaji toga dana. Podjela četiri i pol tisuće porcija prvosvibanjskog graha počet će u 12 sati, a i ove godine za to se pobrinula Podravka. Vrhunac proslave bit će večernji koncert Prljavog kazališta s početkom u 20 sati – istaknula je ona.

Event manager Carlsberg Croatie Darko Petrović najavio je podjelu piva koje se nalazi u njihovom asortimanu Blanc 1664, ali i novu nagradnu igru.

– S prvim danom svibnja krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj ćemo dijeliti iPhone XS, električne bicikle, televizore te svakog dana po tisuću kuna, uz glavnu nagradu od 365.000 kuna na potrošačkoj kartici – kazao je Petrović.

Darko Petrović i Nataša Tetec // Foto: Zvonimir Markač

Predstavljanju programa prisustvovao je i pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec.

– Iza nas je već više od 40 godina karijere, a ipak nas još i dalje veseli svaki izlazak na pozornicu pred našu vjernu publiku. I dalje sviramo 50 – 60 koncerata godišnje, što znači da smo u dobroj formi nakon svih ovih godina. U Podravinu navratimo svako malo i uvijek se super provedemo te se veselimo ponovnom susretu s Koprivnicom i odličnom publikom – zaključio je Bodalec.

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: