PREDAJA POTPISA Slavko Tucaković: Očekujem pobjedu, ali i drugi krug izbora

Predaji lista nazočili su Slavko Tucaković, koalicijski kandidat za župana Koprivničko- križevačke županije, kandidatkinje za njegove zamjenice Marija Vukobratović i Karolina Vidović te predsjednici koalicijskih stranaka.

Slavko Tucaković (SDP), kandidat za koprivničko-križevačkog župana // Foto: Marko Horvat
Slavko Tucaković (SDP), kandidat za koprivničko-križevačkog župana // Foto: Marko Horvat

Županijskom izbornom povjerenstvu Koprivničko-križevačke županije članovi koalicije SDP-a, HSS-a, HNS-a, HSU-a i HL-a predali su danas, u utorak, svoje kandidacijske liste.

Predaji lista nazočili su Slavko Tucaković, koalicijski kandidat za župana Koprivničko-
križevačke županije, kandidatkinje za njegove zamjenice Marija Vukobratović i Karolina Vidović te predsjednici koalicijskih stranaka.

Tucaković je otkrio da su sa sobom donijeli više od 3600 potpisa građana za podršku njihovoj kandidaturi.

– Nisu iz svih organizacija još ni stigle liste. Malo smo sve požurili da to riješimo i da možemo krenuti u pripremu za izbore – rekao je Tucaković.

Novinare je zanimalo zašto su se s predajom potpisa Županijskom izbornom povjerenstvu nekako požurili i sve na brzinu organizirali jer su za to imali još vremena. I poziv novinarima je stigao nepuna dva sata prije nego su donijeli potpise.

– Tako smo se dogovorili. S obzirom na to da u nekim stvarima možda malo i kasnimo, to je način da se sve malo i ubrza – kazao je kandidat za župana.

Ne skriva da ga na lokalnim izborima zanima samo pobjeda.

– Da ne očekujemo da ćemo pobijediti, ne bismo se ni kandidirali. Druga je stvar što će reći naši građani, ali realno očekujemo ulazak u drugi krug – istaknuo je Tucaković i zahvalio koalicijskim partnerima na podršci, kao i svim ljudima koji su radili na pripremi i prikupljanju potpisa.

Posebno je zadovoljan što su kandidatkinje za njegove zamjenice žene.

– Žene su stupovi svega – poručio je Tucaković.

Ne propustite: