Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Presretač uhvatio ‘kvalitetno’ pijanog muškarca koji je vozio pod zabranom, odmah je uhićen

Nadzorom je utvrđeno da osobnim vozilom upravlja u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije

Preporučujemo

U srijedu, 13. listopada u 23 sata u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, policijski službenici mobilnog tima Policijske uprave varaždinske specijalnim vozilom tzv. „presretačem“ zaustavili su vozača osobnog vozila kojim je upravljao muškarac starosti 49 godina.

Nadzorom je utvrđeno da osobnim vozilom upravlja u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.45 g/kg. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden u Policijsku postaju Varaždin do dovođenja na prekršajni odjel Općinskog suda.

Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje novčane kazne u iznosu do 35000 kuna i kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije do 12 mjeseci, a po pravomoćnosti odluke o prekršajima i izricanje 10 negativnih prekršajnih bodova.

Najnovije objave