Srijeda, 26. siječnja 2022.

Presretač uhvatio vozača koji je na obilaznici nagazio do 145 km/h, a u krvi je imao 2,48 promila

Vozač osobnog vozila je upravljao osobnim vozilom brzinom od 145 km/h na djelu ceste izvan naselja gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 70

Preporučujemo

U subotu, 25. rujna u 18.50 sati na Istočnoj obilaznici Grada Varaždina, policijski službenici mobilnog tima prometne policije Policijske uprave varaždinske specijalnim vozilom za utvrđivanje prekršaja tzv. presretačem zaustavili su vozača osobnog vozila kojim je upravljao 45-godišnjak.

Vozač osobnog vozila je upravljao osobnim vozilom brzinom od 145 km/h na djelu ceste izvan naselja gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 70 km/h. Nadzorom je također utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.48 g/kg.

Vozaču je na mjestu prekršaja izdan prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 15000 kuna, te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 4 mjeseca, te je isključen iz prometa. Po pravomoćnosti odluke o prekršaju, prekršitelju će se odrediti i 9 negativnih prekršajnih bodova.

- Advertisement -

Najnovije objave