PRESTRAŠNO Dječji rođendan se pretvorio u pakao: muškarac udario slavljenika u glavu i onesvijestio ga

13-godišnji dječak je tada, umjesto proslave rođendana s prijateljima, s roditeljima završio na Zavodu za hitnu medicinu...

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Došlo je do sukoba između više mlađih osoba, a kasnije se priključila i jedna starija osoba. Policijski izvidi su u tijeku – komentirali su iz međimurske policije portalu eMedjimurje subotnji incident u Kotoribi.

Prema portalovim informacijama, 13-godišnjak je s grupom svojih vršnjaka slavio rođendan. Nakon proslave kod kuće, izašli su van, u šetnju. U Ulici kralja Tomislava, kod jednog ugostiteljskog objekta, suprotstavio im se dječak njihovih godina, navodno čak maskiran fantomkom. Slavljenika je ubo prstom u oko, na što mu je on, kako doznaju, uzvratio odgurivanjem.

Suprotstavljene strane tada su se razdvojile, a grupa djece koja je slavila rođendan krenula je dalje u šetnju. No, već za nekoliko minuta, u Sajmišnoj ulici sustigao ih je otac dječaka koji ih je ranije napao.

Muškarac, kako neslužbeno doznaje eMedjimurje, romske je nacionalne manjine.

Napao je slavljenika i udario ga u glavu, pri čemu je dječak kratko pao u nesvijest.

Pokušao ga je, navodno, odvući i u automobil, no on mu se uspio suprotstaviti i pobjeći do obiteljskih prijatelja koji žive u blizini. 13-godišnji dječak je tada, umjesto proslave rođendana s prijateljima, s roditeljima završio na Zavodu za hitnu medicinu u Čakovcu.

Ne propustite: