Srijeda, 22. ožujka 2023.

Pretjecala traktor pa se zabila u njega i potom sletjela s ceste

Vozačica osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć

Preporučujemo

U četvrtak oko 19 sati na državnoj cesti između Preloga i Svetog Križa dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 32-godišnja vozačica.

Ona je upravljala Seat Ibizom, čakovečkih registarskih oznaka, i u jednom je trenutku započela pretjecanje traktora s pridodanim plugom, čakovečke registarske oznake.

Prilikom pretjecanja svoje vozilo nije držala na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe zbog čega je prednjim dijelom udarila u stražnji bočni dio traktora, kojim je u istom smjeru upravljao 22-godišnji vozač. Uslijed udara došlo je do rotacije osobnog automobila te potom izlijetanja s ceste.

Vozačica osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć.

“Upozoravamo sve vozače da prilagode brzinu kretanja vozila stanju kolnika, uvjetima na cesti te trenutačnim vremenskim prilikama. Posebnu pozornost obratite na moguću poledicu na kolniku, pošto se krajem ovog te početkom sljedećeg tjedna očekuje značajniji pad temperatura”, istaknuli su iz međimurske policije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti