Utorak, 6. prosinca 2022.

Pretukli ga na mrtvo ime jer mu prodaja božićnih drvaca ide bolje

32-godišnjakinja je sa skupinom muškarca dogovorila da napadnu 43-godišnjaka, potaknuta činjenicom da njemu ide bolje prodaja borova

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije ženske osobe starosti 32 i 44 godine i trojicom muškaraca starosti 21, 21 i 22 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Sudjelovanje u tučnjavi i dva kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda od kojih je jedna u pokušaju.

Naime, sumnja se da je osumnjičena 32-godišnjakinja, 18. prosinca, oko 20.40 sati na Medveščaku na raskrižju Martićeve i Heinzelove ulice dogovorila sa skupinom od četiri muškarca da napadnu 43-godišnjaka, potaknuta činjenicom da njemu ide bolje prodaja božićnih drvca.

Zajedno su mu prišli te ga je 44-godišnjakinja počela udarati rukama po licu, u tom trenutku prilazi 29-godišnjak kako bi pokušao obraniti starijeg muškarca no tada je započela tučnjava u kojoj su sudjelovali i ostali osumnjičeni.

Osumnjičeni 21-godišnjak, u namjeri da teško ozlijedi oštećenog, udario ga je snažno šakom u predjelu glave, uslijed kojeg udarca je izgubio svijest, nakon čega su ga dvojica 21-godišnjaka nastavili udarati rukama i nogama po tijelu i glavi dok se on nalazio na tlu.

Budući da je 29-godišnjak pokušavao pomoći u sprječavanju tučnjave, osumnjičeni su u namjeri da i njega teško ozlijede, počeli udarati također rukama i nogama u predjelu glave.

Za vrijeme trajanja tučnjave, 22-godišnji osumnjičeni je, u namjeri da teško ozlijedi oštećene, gađao željeznim stalcima za borove.

– Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu – izvijestila je PU zagrebačka.

Prodavači božićnih drvaca najprije se posvađali, a onda se i žestoko potukli

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti