PRETUŽNO U dvorištu kuće u Hlebinama ubijena dva zlatna retrivera

Psi su bili umiljati i zaigrani, nikome nisu smetali. Čak su bili i toliko lijeni da je dijete igračke naslagalo na njih, a oni nisu ni trepnuli - jadan i nemoćan je naš čitatelj.

Tužna priča stiže nam iz Hlebina nedaleko od Koprivnice.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, sinoć su ustrijeljena dva psa, zlatna retrivera, u dvorištu obiteljske kuće.

Slučaj je prijavljen policiji, a na teren su stigli veterinari, koji su, kako doznajemo, utvrdili da psi imaju prostrijelne rane grudnog koša, a najvjerojatnije su upucani puškom ‘flobertkom’.

– Psi su odrasli s djecom i nikad nikamo nisu išli iz dvorišta. Ali nekome su očito smetali. Prvo su nam ih otrovali, izvukli smo ih, a prošlu noć su ih upucali. Znači kakav čovjek to mora biti da vam ustrijeli dva psa u dvorištu i pobjegne. Pa takav bi mogao i čovjeka ubiti. Jako žalosno, sramota! Psi su bili umiljati i zaigrani, nikome nisu smetali. Čak su bili i toliko lijeni da je dijete igračke naslagalo na njih, a oni nisu ni trepnuli – jadan i nemoćan je naš čitatelj.

Ova sramota, ubojstvo, dogodila se u dvorištu kuće u kojoj žive njegovi roditelji. Zlatni retriveri bili su od njegove mlađe sestre i nećakinje. Imali su samo nekoliko mjeseci.

Kuja crnog njemačkog ovčara s fotografije, pak, nije preživjela nedavno trovanje, no to u obitelji nisu prijavljivali policiji jer nisu bili sigurni da je netko drugi kriv za to. Sada su uvjereni da ni to nije bilo slučajno.

U koprivničko-križevačkoj policiji rekli su nam da je istraživanje ovog slučaja u tijeku.

Ne propustite: