PRIDRUŽITE SE I VI OVOJ LIJEPOJ HUMANITARNOJ AKCIJI Neka Božić bude svima!

Humanitarna udruga FB humanitarci Zagreb poziva vas sve da svojom donacijom uljepšate Božić i sebi i onima kojima je to najpotrebnije.

Ilustracija // Foto: FB Humanitarci Zagreb
Ilustracija // Foto: FB Humanitarci Zagreb

Humanitarna udruga FB humanitarci Zagreb poziva vas da svojom donacijom uljepšate Božić i sebi i onima kojima je to najpotrebnije.

Njihova najveća i najzahtjevnija akcija je skoro svakome od vas već poznata, a počinje kao i uvijek prvog dana u studenom. Već u prvih sat vremena, sva njihova dječica su dobili svoje kumove i to ih izrazito veseli.

U predbožićno vrijeme za njihove obitelji slažu božićne pakete s hranom i slatkišima za djecu koju posebno uveseljavaju poklonima ispod jelke.

Košarica za prikupljanje namirnica i ove će godine biti u Garden Mallu u zagrebačkoj Dubravi u koju će svatko moći ubaciti pokoju namirnicu. Uz hranu, prikupljaju se i darovne kartice kao i novčane donacije.

Donacije će se primati svaki ponedjeljak i četvrtak na Lašćini, Lašćinska cesta 114 od 17 do 19 sati.

Manje donacije mogu se poslati i putem Tiska: FBH Zagreb, Rebar 2a, 10000 Zagreb, šifra Tiska: 900690 ZG – KOZJAK.

Također se mogu poslati i poštom na adresu: Caffe bar Gloss, IV. Poljanice 4, 10040 Zagreb, s naznakom „za humanitarce“.

Donacije se mogu ostaviti i u:

DUBRAVI / POLJANICE – “Caffe bar Gloss” IV., Poljanice 4.
KNEŽIJI – Igraonica “Čarobna Šuma”, Braće Cvijića 15, ponedjeljak / srijeda / petak od 9 do 12 sati, subota i nedjelja od 9.30 do 20 sati, prije nazvati na 098 912 8304.
CENTRU GRADA – “Cafe bar Krolo”, Radićeva 7, male donacije ili poneki mali poklon.
VELIKOJ GORICI – javiti se Sanji Čikeš preko Facebooka.

Oni koji preferiraju NET BANKING, otvoren je poseban račun:
ERSTE BANKA, IBAN: HR 3124020061500074982

“Unaprijed se zahvaljujemo na vašoj dobroj volji i veselju u darivanju jer poučeni iskustvom prijašnjih godina, znamo da će odaziv biti velik i stvarno se nadamo da neće opet biti puno toga u zadnji tren”, istaknuli su iz humanitarne udruge FB humanitarci Zagreb.

Više o svemu saznajte na njihovim službenim internetskim stranicama ili na Facebook stranici.

Ne propustite: