PRIDRUŽITE SE Održavaju se Dani otvorenih vrata udruga u Koprivničko-križevačkoj županiji

Građani tako imaju priliku sudjelovati u brojnim zanimljivim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama i upoznati se s radom pojedinih udruga, njihovim projektima i programima i mogućnostima volontiranja u njima.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Od 16. do 18. svibnja održat će se Dani otvorenih vrata udruga 2019., koji se održavaju u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira Dane otvorenih vrata udruga već osmu godinu zaredom. Cilj je toga svim zainteresiranim građanima približiti aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja: ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske, u prostorima udruga ili izvan njih.

Građani tako imaju priliku sudjelovati u brojnim zanimljivim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama i upoznati se s radom pojedinih udruga, njihovim projektima i programima i mogućnostima volontiranja u njima.

Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.

Program Dana otvorenih vrata udruga 2019. u Koprivničko-križevačkoj županiji:

– 16. svibnja – Udruga “Peski-Art Đurđevac” – “Bojama do osmijeha”
– 16. svibnja – Udruga udomitelja za djecu “Osmijeh” – “Bojama do osmjeha”
– 16. svibnja – Udruga udomitelja za djecu “Osmijeh” – “I ja bi obitelj”
– 16. svibnja – Udruga slijepih KKŽ – predstavljanje projekta “Siguran korak”
– 17. svibnja – Udruga slijepih KKŽ – otvorena vrata za zabavu i zajedničko druženje
– 17. svibnja – Udruga HERA za zaštitu i promicanje ljudskih prava – Dani otvorenih vrata
– 17. svibnja – Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice” – informiranje javnosti o integraciji korisnika u društvo u suradnji sa Sveučilištem Sjever, Sveučilišnim centrom Koprivnica
– 18. svibnja – Koprivnička inicijativa volontera i aktivista – Kava za volontere
– 16. – 18. svibnja – Udruga Roma “Korak po korak” KKŽ – Dani otvorenih vrata

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Ne propustite: