PRIJATELJSKE UTAKMICE I diljem Podravine igrali su se brojni pripremni susreti

Nakon subotnjeg poraza od Pitomače, Imbriovčani su u nedjelju do vrha napunili mrežu Selnika pobijedivši 8:0. Bila je to najuvjerljivija nedjeljna pobjeda u Podravini.

Utakmica Osvita i Starigrada u Đelekovcu // Foto: Mario Perlok
Utakmica Osvita i Starigrada u Đelekovcu // Foto: Mario Perlok

I ove nedjelje u sklopu priprema za nastavak proljetnog dijela prvenstva u Podravini i Prigorju igrane su prijateljske utakmice, a mi smo izdvojili par najzanimljivijih.

Nakon subotnjeg poraza od Pitomače, Imbriovčani su u nedjelju do vrha napunili mrežu Selnika pobijedivši 8:0. Najistaknutiji pojedinac bio je Mario Oršić koji je postigao četiri pogotka. Ivan Vrkić pogađao je mrežu gostiju u dva navrata, dok su se na listu strijelaca još upisali Bači i Buzina.

U Đelekovcu je Osvit ugostio ekipu Starigrada koja ih je, u utakmici odigranoj prije dva tjedna u Starigradu, pobijedila s 2:1. Jučerašnji susret nije nam ponudio puno zanimljivosti na terenu, a utakmica je završila najnepopularnijim rezultatom, 0:0. Đelekovčani su bili za nijansu bolji, izradili su konkretnije prilike, no završnica im je bila katastrofalna. Najviše se napromašivao Lopatnik koji iz nekoliko izglednih situacija nije uspio pronaći put do gostujuće mreže.

Panonija je na svome terenu dočekala momčad Drave iz Svetoga Đurđa. Gosti su slavili s minimalnih 0:1.

Mladost iz Kloštra Podravskog je nakon subotnje uvjerljive pobjede i jučer upisala novi pozitivni rezultat. U goste im je stigla ekipa Zagreb 041, a domaćin je slavio s 3:1. Po jedan pogodak postigli su Đipalo, Stjepan Kovačić i Živko.

Sljedećeg vikenda na rasporedu su „generalke“ pred početak prvenstva te ćemo u tim utakmicama vidjeti tko je kako „poslovao“ u ovom prijelaznom roku i s kakvim raspoloženjem dočekuje nastavak prvenstva u županijskim ligama.

Ne propustite: