PRIJAVITE SE U Križevcima će se održati Obrtnički i gospodarski sajam

Ove godine očekuje se oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Ilustracija // Foto: Teo Vukšan

U Križevcima će se od 8. do 10. studenoga Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji ove godine bilježi svoje 22. izdanje. Radi se o tradicionalnoj gospodarskoj manifestaciji u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i partnera.

Ove godine očekuje se oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Obrtnici i gospodarstvenici na raspolaganju će imati uređen izlagački prostor od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26, u samom središtu grada.

I ove godine organizatori su za izlagače osigurali povoljne cijene i odabir pozicije izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, dok će izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Sajam počinje u petak 8. studenog svečanim otvorenjem u 11 sati, a program će biti obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u suorganizaciji manifestacije sudjeluju i Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljene su na internet stranici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, a dodatne informacije dostupne su i sjedištu Komore na adresi Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica te na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com, stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite: