PRIJAVITE SE Utrka Centrum Mundi u Ludbregu za ‘profiće’ i rekreativce

Start i cilj utrke su na Trgu Svetog Trojstva. Trčat će se glavna utrka koja je duga 10.000 metara i utrka na 2500 metara, za rekreativce. Na tu se utrku ne mogu prijavljivati aktivni članovi atletskih klubova jer je namijenjena isključivo rekreativcima.

Foto: Grad Ludbreg

Centar za kulturu i informiranje D. Novak Ludbreg, uz potporu Grada Ludbrega i Turističke zajednice grada Ludbrega, organizira utrku Centrum Mundi povodom obilježavanja Dana grada Ludbrega.

Utrka će biti u nedjelju u 11.30 sati, a registracija sudionika započinje u 10.15 sati. Prijave su otvorene do 15. ožujka, a prijaviti se možete klikom na ovaj link.

Start i cilj utrke su na Trgu Svetog Trojstva. Trčat će se glavna utrka koja je duga 10.000 metara i utrka na 2500 metara, za rekreativce. Na tu se utrku ne mogu prijavljivati aktivni članovi atletskih klubova jer je namijenjena isključivo rekreativcima.

Natjecanje učenika od 5. do 8. razreda i ove godine će biti uvod u glavnu utrku. Učenici će trčati trasu dužine 1400 metara, a start utrke je u 11.15 sati. Ti učenici se ne moraju prijaviti na utrku jer dolaze organizirano u okviru škole ili sportskih klubova kojih su članovi.

Ne propustite: