PRIJEM ZA DJELATNICE ŽUPANIJE Koren: Dan žena treba biti poticaj za poboljšanje njihovih položaja

Čestitkama se pridružio i predsjednik Pintar, a za kraj su tradicionalno, u znak pažnje i poštovanja djevojkama darovali ruže.

Foto: kckzz.hr

Župan Darko Koren, njegovi zamjenici Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar u četvrtak, 8. ožujka upriličili su tradicionalni prijem za djelatnice Županijske uprave kako bi im čestitali Međunarodni dan žena.

Uz čestitke, župan je zahvalio djelatnicama na doprinosu kvalitetnom i odgovornom radu Županijske uprave, naglasivši kako su upravo žene temelj našeg društva, koje svojim djelovanjem čine svijet boljim mjestom. Još je dodao kako Međunarodni dan žena treba biti poticaj za poboljšanje položaja žena jer one u društvu imaju značajnu i posebnu ulogu.

Nakon župana, čestitkama se pridružio i predsjednik Pintar, dok se na prijemu zahvalila sindikalna povjerenica podružnice Koprivničko-križevačke županije Snježana Babok Grgić.

Na kraju ove tradicije, u znak pažnje i poštovanja, župan, zamjenici i predsjednik Pintar djelatnicama su darovali ruže.

Ne propustite: