Petak, 19. kolovoza 2022.

Prilično pijan bježao policiji, čeka ga ‘masna’ kazna

Zbog navedenih prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja

Preporučujemo

Policija je izvijestila o vozaču koji je pod priličnom količinom promila u noćnim satima petka pobjegao nakon što su ga službenici pokušali zaustaviti.

Dogodilo se to u 00.50 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždin Bregu, kad su u kontroli prometa policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske pokušali zaustaviti osobno vozilo.

Isto se nije zaustavilo na znak za zaustavljanje od strane policijskih službenika, te je nastavilo kretanje u smjeru Turčina.

Policijski službenici su odmah krenuli za vozilom koje je ubrzavalo u namjeri bijega, te su ga sustigli i naknadno zaustavili.

Provjerom je utvrđeno kako vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,38 promila muškarac starosti 39 godina iz Ključa.

Također je utvrđeno kako vozač kod sebe nije posjedovao osobnu iskaznicu, vozačku dozvoli niti prometnu dozvolu.

Isti je zbog navedenih prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog.

- Advertisement -

Najnovije objave