Priznanja najboljim sportašima Pitomače i Ivanca

Mioč i Uremović proglašeni su najboljim sportašima Pitomače, dok su Geček i Brlečić najbolji sportaši Grada Ivanca.

Općina Pitomača i Grad Ivanec izabrali su najbolje sportaše u 2016. godini. U Pitomači su nagrade dodijeljene na završnici Zimskog malonogometnog turnira ”Nikola Nemčević” u organizaciji Sportske zajednice općine Pitomača, a najboljim momčadima proglašeni su Stolnoteniski klub Pitomača te Ženski rukometni klub Pitomača.

Pojedinačne nagrade za najbolje sportaše dobili su Tena Mioč i Alan Uremović. Posebne nagrade za izvrsnost i promoviranje sporta osvojili su Powerlifting klub Maksimum i Paula Rakijašić.

Najbolji sportaši Ivanca izabrani su na Skupštini Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca, a nagrade i priznanja podijelit će se krajem siječnja. Za najbolju mušku momčad izabran je Rukometni klub Ivančica Ivanec, dok je u ženskoj kategoriji najboljom ekipom proglašen Ženski odbojkaški klub Ivanec. Nikola Geček, član SRD Ivanec izabran je za najboljeg sportaša, dok je Petra Brlečić iz Karate kluba Ivanec, najbolja sportašica.

Izabrani su i najbolji među mladima, pa su tako najbolje mlade momčadi juniorke ŠRD Ivanca i U-14 momčad Nogometnog kluba Ivančica. Pojedinačne nagrade dobila je još jedna članica KK Ivanec, Lana Pavlaković, a Zoran Vidoni, član Rukometnog kluba Ivančica Ivanec, zaslužio je priznanje za najboljeg sportaša.

Član SRD Ivance, Ivan Geci dobitnik je nagrade za životno djelo.

Ne propustite: