PRODAVALE FORU DA IMAJU SALON ZA NJEGU LICA I TIJELA Uhićene tri prostitutke, pardon, ‘kozmetičarke’

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku...

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom i 45-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucije.

Naime, operativnim radom, policajci iz centra posumnjali su da u Savskoj ulici u prizemlju stambene zgrade, pod krinkom kozmetičkog salona za njegu lica i tijela, osumnjičene žene omogućavaju pružanje spolnih usluga.

Sumnja se da su 25-godišnjakinja, kao vlasnica kozmetičkog salona, i 45-godišnjakinja u svojstvu voditeljice salona, od travnja 2018. godine, uz prethodno oglašavanje usluga masaže u oglasniku, na spomenutoj lokaciji 19-godišnjakinji omogućavale pružanje spolnih usluga uz novčanu naknadu muškarcima koji bi se javili na njihov oglas.

Također su i osumnjičene u tom vremenskom periodu radi novčane zarade pružale spolne usluge muškim klijentima.

Tijekom kriminalističkog istraživanja 19-godišnjakinja je zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 12 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćena na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku, dok će kaznena prijava biti dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Ne propustite: