PRVA HMNL ZA JUNIORE Novom Marofu bod u derbiju, poraz Jesenja, uvjerljiva pobjeda lidera Fotexa

Nakon četiri kola čak su četiri kluba neporažena (Fotex Junajted, Uspinjača, Novi Marof i Petrinjčica), a Zagreb Gimka i Bjelovar čak i s dosad pet izgubljenih bodova i dalje stoje među favoritima za prvaka.

Foto: MNK Novi Marof

U novom, prekrasnom sportskom centru zagrebačke podsljemenske zone Fair Plaj Fotex Junajted je izborio uvjerljivu gostujuću pobjedu nad višestrukim državnim prvakom u svim kategorijama futsala, MNK Nacionalom.

Jurić s četiri i Antonović s tri gola bili su najefikasniji za uvjerljivu 4:12 pobjedu protiv Nacionala i s četiri pobjede Fotexovci prvi su na ljestvici.

Kao što se iz kola u kolo sve više pokazuje, liga je ove godine iznimno jaka i izjednačena.

Nakon četiri kola čak su četiri kluba neporažena (Fotex Junajted, Uspinjača, Novi Marof i Petrinjčica), a Zagreb Gimka i Bjelovar čak i s dosad pet izgubljenih bodova i dalje stoje među favoritima za prvaka.

U derbiju kola Novi Marof je bio u Zagrebu gost Gimke.

Nakon početnog vodstva domaćina od 2:0, Dominik Masten svojim prvim golom smanjuje na 2:1. U drugom dijelu preokret malonogometaša Novog Marofa koji golom Sabolića i s još dva Mastena minutu do kraja vode 3:4.

Ipak domaća Gimka uspijeva u posljednjim trenucima, dvije sekunde do kraja poravnati na 4:4.

MNK Jesenje je dočekalo Karlovac i vodilo sve do pred kraj poluvremena kada gosti poravnavaju na 1:1.

U drugom dijelu domaćin posustaje pred kraj susreta, a trostruki strijelac Toni Kurečki donosi svojem Karlovcu uvjerljivu 1:4 pobjedu.

Nakon trećine odigranih kola sve je dakle još otvoreno, pogotovo ako znamo da na kraju prvenstva još slijedi play-off polufinale u kojem prvi i četvrti, odnosno drugi i treći, u međusobnim dvobojima daju finaliste lige, odnosno dva kluba koji idu na državnu završnicu.

1. HMNL juniori, 4. kolo:

Nacional Zagreb – Fotex Junajted 4:12
Zagreb Gimka – Novi Marof 4:4
Jesenje – Futsal Karlovac 1:4

Prvenstvo se nastavlja polovicom siječnja kada je Fotex Junajted domaćin Futsal Dinamu, dok u lokalnom derbiju Novi Marof ugošćuje MNK Jesenje.

Ne propustite: