PRVA OVOGODIŠNJA AKCIJA Pridružite se prikupljanju namirnica za Socijalnu samoposlugu

Trenutno su najpotrebnije namirnice sol, ulje, konzerve, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale higijenske potrepštine.

Ilustracija // Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica 

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prvu ovogodišnju akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Akcija će se održati u ponedjeljak, u robnom centru KTC u Koprivnici (Ivana Česmičkog 15), a trajat će od 9 do 13 sati.

Za vrijeme trajanja akcije vrijedni volonteri koprivničkog Crvenog križa kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica, kako bi olakšali onima koji žele pomoći korisnicima Socijalne samoposluge i učiniti dobro djelo.

Trenutno su najpotrebnije namirnice sol, ulje, konzerve, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale higijenske potrepštine.

Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Oni koji žele donirati namirnice i/ili higijenske potrepštine, mogu to učiniti i izvan vremena održavanja akcije, tako da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Ne propustite: