PRVA ŽNL Trener Kloštrana prognozira ishode prvih proljetnih dvoboja

Prema mišljenju Ivana Presečana, na otvaranju drugog dijela sezone slavit će samo jedan domaćin.

Ivan Presečan, trener i igrač kloštranske Mladosti // Foto: Mario Perlok
Ivan Presečan, trener i igrač kloštranske Mladosti // Foto: Mario Perlok

Uoči prvoga proljetnoga kola Prve ŽNL Koprivničko-križevačke razgovarali smo s trenerom Kloštrana, Ivanom Presečanom, koji nam prognozirao moguće ishode utakmice, a koliko je dobar prognozer saznat ćemo sutra do 17 sati.

PANONIJA – GRANIČAR L  (X)

– Ovo je sraz dvije podjednake ekipe pa mislim da je neodlučan rezultat realno za očekivati. Panonija me iznenadila još jesenas, a sada su se još i pojačali. Legrađani imaju dobru, iskusnu ekipu koja bi trebala ostati u vrhu Prve ŽNL.

FUGAPLAST – MLADOST MOLVE   (2)

– Molvarci su se pojačali tijekom zimske stanke i vjerujem da će pobijediti u ovome dvoboju. Iako Fugaplastu „gori pod nogama“ mislim da u ovome susretu nemaju prevelikih šansi.

DRAVA NP – BRATSTVO   (2)

– Ekipa Drave oslabljena je odlaskom većine prvotimaca pa smatram da će Kunovčani uzeti sva tri boda u ovome susretu.

SLOGA – KALINOVAC   (1)

– Iako Kalinovac ima jako dobre igrače u ovome susretu dajem prednost Ivančanima kojima je teško uzeti bodove na domaćem terenu. Ekipa Sloge praktički je ostala ista dok je Kalinovac promijenio skoro cijelu momčad. Mislim da će im kasni početak priprema i neuigranost ekipe stvarati probleme još neko vrijeme.

TOMISLAV SIŽ – BORAC   (2)

– Siguran sam da će Imbriovčani u nastavak prvenstva krenuti pobjedom. Spadaju u najkvalitetnije ekipe u ligi, a dolazak Bačija i oporavak Vrkića im je dodatni plus ambicijama za osvajanje Prve ŽNL.

OSVIT – TOMISLAV D   (X)

– Mislim da Drnjančani neće pobijediti u ovome susretu. Osvit je odličan protivnik, ima dobre igrače i vjernu publiku, a ranojutarnji termin je također problem nekim ekipama. Dobili su veliko pojačanje u Matiji Lončaru, te bi mogli čak i iznenaditi.

PREKODRAVAC – MLADOST KP   (2)

– Kao i u svakoj drugoj utakmici, a tako i u ovoj, mi ćemo ići na sva tri boda i ako želimo boriti se za sam vrh moramo početi pobjeđivati od prve utakmice. Bit će to zanimljiva i neizvjesna utakmica, ali bodovi putuju u Kloštar.

Ne propustite: