PRVI TRENING Nakon reprezentativne pauze, rukometašice Podravka Vegete pripremaju se za utakmicu s Metzom

Ekipa ima nekoliko dana za trening i pripremu prije nego što u petak krenu u Francusku.

Foto: Ivan Brkić // Izvor: RK Podravka Vegeta

Nakon reprezentativnih obaveza rukometašice Podravka Vegete okupile su se u utorak te održale prvi trening uoči nedjeljnog ogleda s Metzom. Ekipa ima nekoliko dana za trening i pripremu prije nego što u petak krenu u Francusku.

Podsjetimo, čak je 13 rukometašica Podravka Vegete dobilo pozive da se pridruže svojim reprezentacijama. Njih osam pozvano je u reprezentaciju Hrvatske: Magdalena Ećimović, Korina Karlovčan, Ana Turk, Nikolina Zadravec, Ana Debelić, Selena Milošević, Dejana Milosavljević i Lea Franušić.

Sve su se cure odazvale osim Ane Turk koja je izborniku Šoštariću zahvalila za pozivu. Ona je odlučila umiroviti reprezentativni dres nakon 26 odigranih utakmica i 40 postignutih pogodaka.

Još je pet rukometašica Podravke Vegete primilo je poziv za svoju reprezentaciju: Dijana Mugoša (Crna Gora), Lamprini Tsakalou (Grčka), Tjaša Stanko (Slovenija), Elena Gjorgjijevska (Makedonija) te Jovana Risović (Srbija).

Dobri nastupi u reprezentativnim dresovima samo su potvrda forme u kojoj su rukometašice Podravka Vegete. Drugi krug kvalifikacija za EURO 2020 igrat će se ožujku 2020. godine, a Hrvatsku reprezentaciju očekuju dva susreta s Francuskom.

Ne propustite: