PUNE RUKE POSLA Policija za vikend na Šoderici pronašla marihuanu, amfetamin i ecstasy

Droga je oduzeta, a protiv svih osumnjičenika podnesene su kaznene prijave i optužni prijedlozi.

Ilustracija // Foto: PU zagrebačka

Policajci koprivničko-križevačke Policijske uprave su proteklog vikenda imali pune ruke posla. Naime, nekoliko je osoba uhvaćeno u posjedovanju droge.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 45–godišnjak s područja Zagrebačke županije proteklog vikenda na jezeru Šoderica davao drogu drugim osobama. Od osumnjičenika je oduzeto 2,35 grama marihuane, 9,56 grama amfetamina i jedna tableta ecstasyja i podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, također nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 27-godišnjak s područja Virovitičko–podravske županije u nedjelju oko 1 sat na jezeru Šoderica posjedovao drogu u namjeri daljnje prodaje te davao na uživanje drogu drugim osobama. Od osumnjičenika je oduzeto oko 48,00 grama droge marihuane, 0,6 grama amfetamina i 0,9 grama droge ecstasy i podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U nedjelju nešto iza ponoći, na Šoderici je zatečen 26–godišnjak koji je neovlašteno posjedovao 0,9 grama mješavine droge marihuane i duhana, dok je u 4.10 sati, zatečen 19–godišnjak koji je neovlašteno posjedovao 1,7 grama mješavine droge marihuane i duhana.

No za vikend Šoderica nije bila jedino mjesto gdje je pronađena droga.

Naime, u subotu oko 23.41 sati, u Đelekovcu u nadzoru prometa zatečen je 38-godišnjak koji je neovlašteno posjedovao 9,2 grama marihuane, dok je u 23.54 sati, zatečen 27 – godišnjak koji je neovlašteno posjedovao 1,6 grama droge marihuane i 3,5 grama mješavine droge marihuane i duhana.

Droga je oduzeta, a protiv svih osumnjičenika podnesene su kaznene prijave i optužni prijedlozi.

Ne propustite: