RADI SE, RADI Ludbreg svojim ulicama daje novi sjaj

Gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić rekao je da se u Ludbregu stalno radi na uređenju komunalne i prometne infrastrukture.

Štromar i Bilić u razgovoru s građanima // Foto: Varaždinska županija
Štromar i Bilić u razgovoru s građanima // Foto: Varaždinska županija

Tijekom posjete ludbreškom području varaždinski župan Predrag Štromar obišao je i radove na uređenju Vinogradske ulice.

U toj se ulici radi odvodnja, grade se nogostupi, a vrijednost radova iznosi preko pet milijuna kuna.

– Varkom, ŽUC i Grad Ludbreg sudjeluju u ovome projektu te će ova ulica dobiti novi sjaj. To je jako važno, poglavito zbog sigurnosti prometa, te svih sudionika u prometu. Moram napomenuti kako se kreće u javnu nabavu za dodatnih tristo metara uređenja prometnica. Isto tako sam siguran kako će uskoro i završiti sanacija Frankopanske ulice koja će svakako biti jedna od ljepših ulica u ovome gradu. Svima je dobro poznato kako nam je ulaganje u cestovnu i komunalnu infrastrukturu jedan od prioriteta jer je ravnomjeran razvoj cijele Županije izuzetno bitan – rekao je župan prilikom obilaska.

Gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić dodao je da se u Ludbregu stalno radi na uređenju komunalne i prometne infrastrukture.

– U suradnji s ŽUC-om radimo na dva velika projekta, uređenju Vinogradske i Frankopanske ulice i to me izuzetno raduje. Radimo na postavljanju nove javne rasvjete, biciklističkih staza i tako dalje. Želje i potrebe građana su nam prioritet, ali uvijek slušamo i struku – kazao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

U obilasku im se pridružio i ravnatelj ŽUC-a  Varaždinske županije Tomislav Osonjački.

Ne propustite: