Razvojni centar i Tehnološki park Križevci već ima 12 korisnika

RCTP Križevci na prostoru ukupne površine 8.490 m2 malim i srednjim poduzetnicima nudi proizvodne, izložbeno-prodajne i uredske prostore po subvencioniranoj cijeni uz korištenje usluga poduzetničkih potpornih institucija u svrhu unapređenja i razvoja poslovanja.

Razvojni centar i Tehnološki park Križevci // Foto: krizevci.hr

Razvojni centar i Tehnološki park Križevci vrijedan 37 milijuna kuna konačno je otvoren. Svečanom otvorenju prisustvovao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Iskoristio je priliku da pohvali ustrajnost Gradske uprave Križevaca u povlačenju sredstava iz Europskih fondova što je uvelike doprinijelo realizaciji projekta RCTP-a.

RCTP Križevci na prostoru ukupne površine 8.490 m2 malim i srednjim poduzetnicima nudi proizvodne, izložbeno-prodajne i uredske prostore po subvencioniranoj cijeni uz korištenje brojnih usluga poduzetničkih potpornih institucija u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja.

Koliko je ovaj centar zaista potreban, potvrđuju Ugovori o zakupu koje je direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak na svečanom otvorenju potpisao s 12 poduzetnika korisnika prostora u sklopu RCTP-a.

Sve informacije o javnom natječaju za zakup prostora u RCTP -u pronađite ovdje.

Ne propustite: